 
                           
                        | MET VLEES | |
| Koud: | |
| Carpaccio van runderhaas - Parmezaan schilfers. | € 14.00 | 
| Gandaham - veldsla vergezeld - pijnboompitten - parmezaanschilfers - balsamicovinaigrette. | € 14.00 | 
| Gandaham - meloen. | € 14.00 | 
| Salade van gerookte eendenborst - dressing van passievrucht. | € 15.00 | 
| Vitello tonnato. | € 14.00 | 
| Raketsla - gerookte eend - witloof - granaatappel/honingdressing | € 15.00 | 
| Carpaccio van asperges - rauwe ham - dressing | € 15.00 | 
| Warm: | |
|  | |
| Salade van eendenborstfilet met een frambozenvinaigrette. | € 16.00 | 
| Ravioli van asperge met een truffelsausje | € 12.00 | 
| MET VIS | |
| Koud: | |
| Carpaccio zalm - groene asperges - oosterse saus met pindanootjes | € 15.00 | 
| Garnalencocktail | dagprijs | 
| Millefeuille van krab - Granny Smith - gerookte zalm | € 16.00 | 
| Gerookte zalm op een bedje van veldsla vergezeld van pijnboompitten, Parmezaanschilfers en een balsamicovinaigrette. | € 14.00 | 
| Gerookte zalmsnoepjes met krab & kerstomaatjes | € 16.00 | 
| Carpaccio van zalm - bietjes Zalmcarpaccio
– mosterd-dille dressing | € 15.00 € 14.00 | 
| Een torentje van fijne boontjes en zure appel met gerookte zalm en een passievruchtendressing. | € 14.00 | 
| Tartaar van gerookte zalm met Gandaham en mangodressing. | € 16.00 | 
| Warm: | |
| Duo van asperges met scampi op Italiaanse wijze. | € 16.00 | 
| Salade scampi - sinaasappel - gemberdressing | € 14.00 | 
| Garnaalkroketjes met een slaatje en een tartaarsausje. | € 124.00 | 
| Canneloni van zalm en garnalen met een witte wijn saus | € 14.00 | 
| Kreeft au four. | dagprijs | 
|  | |
|  | |
|  | |
| *Prijsaanpassing 28/1/2025 |