VLEES / GEVOGELTE / WILD: |
Varkensgebraad Varkenshaasje Kalkoenfilet Parelhoenfilet Eendenborstfilet Rosbief Lamsfilet Kalfsmedaillon Kalfscarré Lomo Iberico Hert, ree, Everzwijn (seizoen) Konijn in ’t zuur Kalfsblindevinken Kalkoentournedos Rundstournedos Andere… |
SAUZEN: |
Tijmhoningsaus Champignonroom Graanmosterdsaus Rozemarijnmosterdsaus Portosaus Druivensaus Druiven-dragonsaus Appel-Calvadossaus Vleesjus Sinaasappelsaus Veenbessensaus Grand veneur Archiduc saus Peperroomsaus Blackwell saus (pickles) Stroganoff Vissaus Witte wijn saus Zurkelroomsaus Scampicréme |
|
VIS: |
Zalm Tongrolletjes Kreeft au four Zurkelroomsaus Kabeljauw Zeewolf,… |
AARDAPPELGERECHTEN: |
Verse kroketjes (dienen zelf gebakken te worden) Aardappelgratin Aardappelpuree Groentenpuree (wortel,…) Aardappelroosjes met spek en prei Aardappel – groentengratin Gebakken krielaardappeltjes met fijne tuinkruiden Aardappelgratin met truffel Aardappelpuree met spekjes en prei |
WARME GROENTEN: |
Bloemkoolgratin Spekbonenrolletje Gepocheerd peertje met veenbessen Provençaalse tomaatjes Geglaceerd witloofstammetje Champignons met fijne kruiden Geglaceerde jonge worteltjes Appeltje met veenbessen Spruitjes met spekblokjes en zoete appel Opgebakken groentenmix (venkel, jonge worteltjes, babymais,
raapjes,...) Seizoensgroenten (peultjes, jonge wortelen, boontjes, verse
champignonen,...) Asperges (seizoen) Gestoofde groene boontjes in ‘t zuur Spekboontjes op onze wijze (Gestoofde boontjes met
spekblokjes) |
Minimaal een hoofdgerecht bestaande uit vlees of vis, groentjes en een aardappelgarnituur. Menu vanaf minimum 10 personen!! Buffetmateriaal dient afgewassen terug bezorgd te worden. Het buffet materiaal kan ook vuil terug mits een meerkost. |