Alles naar wens: vlees, gevogelte, wild, vis, ...!

VLEES / GEVOGELTE / WILD:

Varkensgebraad

Varkenshaasje

Kalkoenfilet

Parelhoenfilet

Eendenborstfilet

Rosbief

Lamsfilet

Kalfsmedaillon

Kalfscarré

Lomo Iberico

Hert, ree, Everzwijn (seizoen)

Konijn in ’t zuur

Kalfsblindevinken Kalkoentournedos Rundstournedos

Andere…

SAUZEN:

Tijmhoningsaus

Champignonroom

Graanmosterdsaus

Rozemarijnmosterdsaus

Portosaus

Druivensaus

Druiven-dragonsaus

Appel-Calvadossaus

Vleesjus

Sinaasappelsaus

Veenbessensaus

Grand veneur

Archiduc saus

Peperroomsaus

Blackwell saus (pickles)

Stroganoff

Vissaus

Witte wijn saus

Zurkelroomsaus

Scampicréme

VIS:

Zalm

Tongrolletjes

Kreeft au four

Zurkelroomsaus

Kabeljauw

Zeewolf,…

AARDAPPELGERECHTEN:

Verse kroketjes (dienen zelf gebakken te worden)

Aardappelgratin

Aardappelpuree

Groentenpuree (wortel,…)

Aardappelroosjes met spek en prei

Aardappel – groentengratin

Gebakken krielaardappeltjes met fijne tuinkruiden

Aardappelgratin met truffel

Aardappelpuree met spekjes en prei

WARME GROENTEN:

Bloemkoolgratin

Spekbonenrolletje

Gepocheerd peertje met veenbessen

Provençaalse tomaatjes

Geglaceerd witloofstammetje

Champignons met fijne kruiden

Geglaceerde jonge worteltjes

Appeltje met veenbessen

Spruitjes met spekblokjes en zoete appel

Opgebakken groentenmix (venkel, jonge worteltjes, babymais, raapjes,...)

Seizoensgroenten (peultjes, jonge wortelen, boontjes, verse champignonen,...)

Asperges (seizoen)

Gestoofde groene boontjes in ‘t zuur

Spekboontjes op onze wijze (Gestoofde boontjes met spekblokjes)

Minimaal een hoofdgerecht bestaande uit vlees of vis, groentjes en een aardappelgarnituur.

Menu vanaf minimum 10 personen!!

Buffetmateriaal dient afgewassen terug bezorgd te worden. Het buffet materiaal kan ook vuil terug mits een meerkost.

Enkele sfeerbeelden:

Vragen of speciale wensen?

Neem contact met ons op: Contact