Login

Login Close
---

2cooks4you

---
A+ A A-

Kerstmenu 2019

 

Voorgerechten:

 

Prijs per persoon

Gerookte zalmsnoepjes - garnalen - avocado - Granny Smith

€ 10,50

Vispannetje – kreeften Champagnesaus (warm) € 10,50
Wild plankje (Hertenworst, ham, paté, hertencoppa,…) € 10,50
Serranoham – buffelmozzarella – Meloen € 9,50

 

Soepen:

 

Pompoensoep

€ 7,50 per liter

Bospaddestoelensoep

 

€ 7,50 per liter

 

 

Hoofdgerechten:

 

Parelhoenfilet - Portosaus

€ 18,30
Kalkoentournedos – bospaddestoelen saus € 16,50
Hertenfilet – Grand Veneur saus
€ 25,00
Everzwijnfilet - Grand Veneur saus € 21,50
Koolvishaasjes - Kreeftensaus € 20,25
   

 

 

Vergezeld van wintergroenten, verse kroketjes of gratin

 

 

Desserten:

 

 

Trio van mini dessert glaasjes
(
duo vanille pudding/chocomousse, tiramisu met bosvruchten en witte chocolade,

Bokkepootjes – advocaat dessertje)

€ 6,00
Kerstbord van de chef
€ 9,50
Boomstam (8 personen) slagroom, mokka, marquise € 23,50 
Gebraden appel in bladerdeeg en karamelsaus
(zelf af te bakken, warm dessert)
€ 6,50

 

 

 

Wij ontvangen uw bestellingen voor Kerstmis graag ten laatste dinsdag 17 december!
Nieuwjaar ten laatste 24 december!

 

*Betalingen dienen contant te gebeuren bij afhaal of levering. Waarborg voor het leeggoed en het terugbrengen op de afgesproken data € 50,00

 

Voor Kerstmis op 27 december tussen 9u en 12u

 

Voor Oudejaarsavond op 3 januari tussen 9u en 12u

 

 

Vergeet niet...

* Prijzen aangepast vanaf 1 juni.
* Bestellingen/annulaties altijd persoonlijk te doen.
* Wij aanvaarden geen bestellingen/annulaties via antwoordapparaat."

  Lees verder...

Referenties

* Eventing Military Tongeren (51 club Tongeren)
* FeestnachtenBurgemeester Mark Vos Riemst
* L'Oreal happenings Brussel en Antwerpen

  Lees verder...

Created by webstan.be

2018@Copyright 2cooks4you.be